2011. december 29., csütörtök

Feng shui mandala üvegmatrica ablakdísz - Jelenlegi ára: 500 Ft

Feng shui mandala, üvegfestéssel, kollázstechnikával készített üvegmatrica ablakdísz
Szeretné jól érezni magát otthonában, munkahelyén? Egészséges, megelégedett életre vágyik, boldog párkapcsolatra vagy bensőséges emberi kapcsolatokra, anyagi gyarapodásra? A Feng Shui, a térrendezés ősi kínai tana mindezekhez hathatós segítséget kínál. A Feng Shui térrendezési szabályai szerint 9 életterületre osztató fel minden lakás, munkahely. Ez a kilenc zóna öleli fel az élet minden megnyilvánulását a maga teljességében:
1. Karrier, emberi kapcsolatok
2. Szerelem, házasság
3. Család, egészség
4. Gazdagság, siker
5. Központ
6. Segítőkész emberek, utazás
7. Alkotókészség, gyerek
8. Önművelés, tudás
9. Hír, hírnév
Ha úgy érzi, valamelyik életterületen elakadt, energetizálhatja azt az életterületet Feng Shui mandalával. Ha nem tudja, melyiket válassza, szívesen segítek céljai, születési adatai alapján, illetve lakása, munkahelye alaprajzából adódóan.
Miben különbözik a Feng Shui mandala a többi Feng Shui orvoslási eszközöktől (szélcsngő, kristályok, stb. )?
Egy adott tárgyat mindig az alkotó személy egyéni energiája hatja át, ezt sugározza ki magából a környezetében. Amikor tehát valamit vásárol egy adott életterület aktivizálására, az alkotó energiáját is otthonába viszi. Ha épp örömben, boldogságban készült, akkor hatása harmonikus, csodálatos, míg ellenkező esetben kimondottan ártó jellegű. A nagyüzemi sorozatgyártással született tárgyak gépiesek, áthatja őket a profit reménye, a minimalizált költségek, az anyagtakarékos szemlélet.  Amikor a képet készítem, az Ön által előre egyeztetett, megbeszélt problémáira koncentrálok, és pozitív energiával töltöm fel a képet.
Ezenkívül minden életterülethez megfelelő színeket és formákat használok. Egy életterülethez 6 féle mandalából lehet választani, amelyet Ön dönt el, hogy melyiket szeretné.  A Feng Shui mandala méretéből eredően  tovább lehet fokozni a hatását.
Tehát az Ön által kiválasztott mandalát a megfelelő színnel, megfelelő méretben készítem el fóliára, üvegfestéssel, amelyet kihelyezhet a lakás, munkahelye alaprajzából adódó életterületre. A fóliáról lehúzható és ablakra, ajtóra, szekrényre ragasztható. Különlegessége még a képnek, hogy kollázstechnikával díszítem a képet, gyöngyöket, csillámporokat használok a díszítéshez. A fényképeken néhány elkészült mandala látható, de az összes mandalából az aukció lejárta után választhat.  A kép 3 nap alatt készül el.
Ajándéknak is kiváló!
Minden kérdésre szívesen válaszolok!



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-03 21:26
. Feng shui mandala üvegmatrica ablakdísz - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése