2011. július 28., csütörtök

Judith Michael,Fájó igazságok - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

E regény első része, a Kegyes hazugságok két káprázatos egyéniséggel rendelkező ikertestvér története, akik szerepet cserélnek.
A fényűző életet élő, elvált Sahrina és az ő csendes, háziasszony testvére,
Stephanie nem is sejti, hogy tréfás kalandnak induló, egyhetes szerepcseréjük milyen szenvedélyes szerelmet és tragédiákat fog elindítani. Sahrina beleszeret testvére férjébe, a sajátjaként dédelgeti gyermekeit, miközhen Stephanie könnyelmű románcba keveredik a londoni társasági élet egyik befolyásos tagjával, akinek a jachtján halálos kimenetelű halesetet szenved.
Sahrina megtörve a veszteségtől, de elkötelezve magát új családjának, elhatározza, hogy továhh alakítja ikertestvére szerepét.
Amikor a Fájó igazságok egy év múlva elkezdődik, csupán Garth, a férj ismeri Sahrina igazi kilétét. Szívből szereti és megbocsátja kegyes hazugságait. Egy telefonhívás kapcsán azonban kiderül, hogy valaki látta Európában Stephanie-t.
Sahrina úgy érzi, a múlt és a jelen egymásbaolvad, s frissen megtalált boldogságát fenyegeti. Valóban meghalt a testvére? Vagy hazugságok még mélyebb és sötétebb titkokhoz vezetnek mint gondolta?
A Fájó igazságok önmagában is felejthetetlen olvasmány arról, hogy miért olyan nehéz elfogadni az életet olyannak, amilyen, kik vagyunk és hová tartozunk.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-08-15 20:45
. Judith Michael,Fájó igazságok - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése